TUOTETIEDOT / Tuotetiedot

Tuotetiedot


Travertiinilaatat


Travertiinilaatat ovat saatavilla laajassa väri-, tekstuuri- ja viimeistelyvalikoimassa. Ne voivat olla rumpukiillotettuja, hiottuja tai kiillotettuja. Perinteisemmäksi kivilattiaksi sopii hyvin rumpukiillotettu travertiini. Se näyttää vuosisatoja vanhalta ja luo tilaan alkuperäisen tunnelman. Näin pintakäsitellyt travertiinilaatat ovat erityisen suosittuja perinteisentyylisissä kotien sisustuksissa.


Hiotut travertiinilaatat luovat sisustukseen enemmän modernin ilmeen. Laaja väri-ja viimeistelyvalikoimamme mahdollistaa travertiinilaattojen sopivuuden kaikentyylisiin suunnitelmiin ja tuovat lisäarvoa kodillesi.

 

Suunnittele oma kotisi travertiini lattia- ja seinälaattavalikoimallamme. Pyydä hinta ja laattanäytteitä verkossa.

Travertiini ja kalkkikivi mosaiikkilaatat


Työtaso travertiini mosaiikkilevyistä ja samasta kivestä tehty taustaseinä istuvat hienosti yhteen erityylisissä keittiöissä. Travertiini mosaiikki-levyt tuovat myös kylpyhuoneisiin ilmeikkyyttä pesuallatasojen pinnoitteena.

Suunnittele oma kotisi travertiini lattia- ja seinälaattavalikoimallamme. Pyydä hinta ja laattanäytteitä verkossa.Graniitti


Graniitti on yksi kovimmista ja kestävimmistä luonnonkivilaatoista. Sen kiillotettu pinta tuo klassisen tyylikkään tunnelman kotiisi. Graniittilaatat ovat erinomainen valinta kovien pintojen päällystämiseen. Erityisesti silloin, kun pintojen tulee olla kestävia ja vähän huoltoa vaativia, kuten keittiöiden työtasot, kovalla käytöllä olevat lattiapinnat, esim. kaupoissa.Marmorilaatat


Luonnon marmorilattialaatat ovat saatavilla hioittuina, täytettyinä, rumpukiillotettuina ja kiillotettuina.


Siinä missä hiotut ja kiillotetut marmorilaatat sopivat paremmin nykyaikaiseen sisustukseen, niin meidän rumpukiillotetut marmorilaatat soveltuvat erinomaisesti perinteisempään sisustukseen.


Marmorilattiat sopivat mihin tahansa sisustukseen. Kiinnitettyinä ne kestävät vuosikymmeniä ja ovat helposti puhdistettavia.

 

Marmorilaattojen väri- ja mallivaihtelut antavat ainutlaatuisen viimeistelyn huoneeseen. Pyydä laattanäytteitä nyt.Kalkkikivilaatat


Kalkkikivilaatat ovat jo pitkään olleet suosittuja sekä perinteisissä että moderneissa asunnoissa. Kalkkikivilaatat soveltuvat hyvin kaikkiin tyyleihin ja niiden kiinnittämiseen käytetty nestemäinen aine helpottaa myös ylläpitoa.


Olemme huolella valinneet valikoimaamme kalkkikivilaattoja, jotka vastaavat parhaiten asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Laattavalikoimamme värit ovat valkoisesta kullanruskeaan. Joissakin laatoissa on erilaisia laikkuja ja pilkkuja.


Osa rumpukiillotetuista kalkkikivilaatoista ovat hyvin rustiikkisen näköisiä.

 

Inkastone tarjoaa laajan valikoiman kalkkikivilattialaattoja ja kalkkikiviseinälaattoja eri väreissä ja koossa. Näytelaatat ovat saatavilla verkossa.Liuskekivi


Liuskekivilaatat ovat suosittuja kaikissa kodin tiloissa, varsinkin keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Liuskekivilaatat ovat vahvoja ja kestäviä ja niitä on saatavilla useissa eri värisävyissä sekä viimeistelyissä ja koristetyyleissä.


Mustat tasaisenväriset liuskekivet kuten Black Slate, sopivat moderneimpiin koteihin, kun taas liuskeisemmat rustiikkiset kivet enemmän perinteiseen country-henkiseen sisustukseen. Liuskeisimmissa kivissä on voimakkaan kuviollinen pintarakenne ja monet eri värimahdollisuudet.


Liuskekivet soveltuvat hyvin myös julkisiin tiloihin, hiottuina ne ovat erittäin hygieenisiä ja helppoja puhdistaa.

 

Kauniit liuskekivilaatat keittiöön tai kylpyhuoneen lattioihin. Tilaa näyteet verkossa Inkastonelta.

 

Mosaiikit
Sisusta kylpyhuone esi ja keittiösi lattiat tai seinät luonnonkivilaatoilla. Kerman värinen tai Carrara marmorilaatat antavat huoneeseen ylellisen tunteen.