PRODUKT- INFORMATION / Produktinformation
Prenumerera på nyhetsbrev
För att få de senaste nyheterna och tipsen inom inredning

Produktinformation


Travertinplattor


Golvplattor av travertinsten finns i en mängd olika färger, strukturer och ytbehandlingar. Travertinen kan beställas borstad, finslipad eller polerad. För att skapa ett mer traditionellt stengolv passar den borstade travertinen perfekt. Den grova ytan ser hundra år gammal ut och skapar en autentisk känsla, vilket gör den borstade travertinplattan särskilt populär för renovering av klassiska hem.


Finslipad travertin passar utmärkt när du vill skapa en modern look. Tack vare det stora utbudet av färger och utföranden som travertinstenen erbjuder, kan lätt passas in i olika design sammanhang och dessutom höja värdet på din bostad.


Travertin- och kalkstensmosaik


Travertin- och kalkstensmosaik används ofta som stänkskydd i både kök och badrum. Travertin- och kalkstensmosaik passar även utmärkt för badrumsväggar, duschväggar, och golv i dusch. Det är också vanligt att använda stenmosaik på badrumsbänkar och handfat.


Granitplattor


Granit är en av de hårdaste och mest hållbara av alla stenplattor. Dess släta yta ger en klassiskt och elegant känsla i ditt hem. Granitplattor är ett perfekt val för ytor där det är viktigt med hållbarhet och ringe underhåll krav, till exempel bänkskivor i kök, utrymmen med hög trafik och golv i kommersiella lokaler.


Marmorplattor


Golvplattor av naturlig marmor kan beställas med finslipad, fylld, borstad eller polerad yta.


Den finslipade och polerade marmorplattan passar utmärkt till den moderna inredningen och den borstade marmorplattan smälter in perfekt i den mer traditionella, klassiska byggnaden. Med det stora utbudet av färger och utföranden-, finner marmorplattan en naturlig plats i alla inredningar. Eefter att marmorns yta har fyllts och förseglats-, tål den även ett livligt familjeliv och är lätt att rengöra.


Kalkstensplattor


Kalksten har länge varit en favorit i valet av stengolv i både traditionella och moderna hem. Kalkstenplattor är mycket dekorativa och när ytan förseglas är de dessutom lätta att underhålla.


Vi har noga valt ut vårt sortiment av kalkstensplattor för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kalksten finns i många olika färger från vitt till gyllenbrun. Kalkstenen har ett levande och naturligt mönster, stenen är spräcklig och har spår av fossiler i sig. Vi erbjuder ett stort utbud av borstade kalkstensplattor som kan skapa en mer rustik stil. 

 

Skifferplattor


Skiffersten är mycket populärt som golv i hela hemmet, framförallt i kök och badrum. Skifferplattor är inte bara slitstarka och hållbara, de finns även i en rad färger och utföranden-, vilket gör den lätt att använda i olika designsammanhang.


Den fasta, jämna färgen i vår svarta skiffersten passar perfekt för det moderna hemmet. Oyster-skifferplattor eller den rustika skifferplattan, med ojämn yta och varierande färg, lämpar sig för en mer rustik och traditionell inredning.


Skifferplattor är också lämpliga för kommersiellt bruk och då framförallt den slätare stenen som är mest hygienisk och lättast att rengöra.