HOME / Spesialist på naturstein
Abonner på nyhetsbrev
For å få de siste nyhetene og tips i interiørdesign

Spesialist på naturstein


EKLANDSTONE er en ledende leverandør av natursteinsfliser og benkeplater i Skandinavia og Norden.

 

Eklandstone spesialiserer seg på høykvalitets kalkstein, marmor, granitt og skifter fra pålitelige leverandører av kvalitetsstein verden over, som vi har samarbeidet med i mange år. Vår naturstein er egnet for baderom, kjøkken, gang og stue, og vi tilbyr også muligheter for utendørs legging. En del av steinen vi leverer er også egnet for et bredt spekter av kommersielle formål, inklusive kontorer, barer, restauranter og hoteller.

 

Takket være sin konkurransedyktige prisstruktur og høy kvalitet på sine produkter har Eklandstone opplevd rask vekst både i boligsektoren og kommersiell sektor de siste årene. Vi leverer regelmessig natursteinsfliser til store hotellgrupper, inklusive Radisson SAS, Four Seasons og Sheraton, og også til private huseiere i hele Skandinavia.

 

Eklandstone tilbyr en høyst personlig tilnærming til kundeservice, og oppmerksomhet om detaljer, og vi setter vår ære i å kunne veilede våre kunder gjennom det første produktvalget og å tilby en dedikert ettersalgsservice. Vi anerkjenner viktigheten av å gi våre kunder råd angående natursteinen mest egnet for prosjektet, og også om alle spesielle vedlikeholdskrav.

 

Kontakt vår hyggelige stab for det du måtte behøve av råd og veiledning om naturstein. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg!