Etusivu / Luonnonkivien erikoisasiantuntijat

Luonnonkivien erikoisasiantuntijat


EKLAND STONE on johtava kiven louhinta- ja jalostusyritys, joka on perustettu Tallinnassa Itämeren rannalle. Suuri asiakaskunta sekä Pohjoismaissa ja Lontoossa että kauempanakin.


Meidän tärkein kivi on Baltian harmaa kalkkikivi, joka on louhittu Itämeren kalliosta, joka ulottuu Ruotsin Öölannin saarelta aina Venäjälle Pietariin asti. Yhteensä melkein kaksi tuhatta kilometriä! Meidän kalkkikivi on erittäin tiheä dolomiittinen kalkkikivi ja sen kovuus ja kestävyys on testattu Suomen akreditoidussa testauslaboratoriossa Stone Pole Laboratoriossa. Kivemme sopii hyvin vilkkaille jalankulkualueille ja arkkitehdit hankkivat sitä säännöllisesti uusien hotellien, ostoskeskusten ja museoiden sekä asuinrakennusten hankkeisiin.


Kivi on vankka suosikki arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja yhä useammin Lontoossakin, houkuttelevan ulkonäön sekä sen tunnetun kestävyyden ja kovuuden ansiosta. Meidän uusimman CNC kivenjalostustekniikan avulla voimme valmistaa asiakkaillemme kaikenlaisia räätälöityjä tuotteita, kuten keittiö- ja kylpyhuoneentasoja, portaita ja ikkunalautoja.


Jos teillä on projekti, jossa Baltian harmaata kalkkikiveä voisi tarjota kiinnostavana vaihtoehtona, olkaa yhteydessä!