HOME / Specialister i natursten

Specialister i natursten


EKLANDSTONE er en førende leverandør af fliser og bordplader i natursten for det skandinaviske og nordiske marked.

Eklandstone specialiserer sig i kalksten, marmor, granit og skifer i høj kvalitet, alle fremskaffet fra pålidelige leverandører fra hele verden, og som vi har arbejdet sammen med i mange år.

 

Vores natursten egner sig til badeværelser, køkkener, gangarealer og stuer, og desuden er der mulighed for udendørs belægning. Nogle af vores sten egner sig desuden til kommercielt brug såsom på kontorer, hoteller og restaurationer.

 

På grund af den konkurrencedygtige prisstruktur og den høje kvalitet er Eklandstone de seneste år vokset meget hurtigt til privat og kommercielt brug. Vi leverer hyppigt natursten til store hotelkæder såsom Radisson, Four Seasons og Sheraton samt til private boligejere i hele Skandinavien.

 

Eklandstone har en meget personlig indgang til kundeservice og fokus på detaljer, og vi sætter en ære i at guide vores kunder gennem den indledende produktudvælgelse og give en dedikeret service efter salget. Vi forstår vigtigheden i at rådgive vores kunder til at finde den natursten, der passer bedst til deres projekt og mulige krav til vedligeholdelse.

Kontakt gerne vores venlige medarbejdere for råd og vejledning angående natursten. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!