VIKTIG INFORMASJON / Viktig informasjon
Abonner på nyhetsbrev
For å få de siste nyhetene og tips i interiørdesign

Viktig informasjon


 


Steinfliser av travertin


Gulvfliser av travertin er tilgjengelige med ulike farger, teksturer og finish. Steinflisene kan ha både antikk, slipt og polert overflate. For å oppnå et mer tradisjonelt utseende er det iddelt å bruke travertin med antikk finish, ettersom det med sitt århundregamle utseende gir et autentisk preg. Travertinflis med slipt overflate har et mer moderne preg, og er bedre egnet i moderne interiørløsninger.


Travertin- og kalksteinsmosaikker


Mosaikkfilser av travertin og kalkstein kan benyttes både på baderom og kjøkken. De kan benyttes både på bad og konkret i dusj som vegg- eller gulvdekke, også som baderomsbenk eller bakvegg for denne.


Granitt


Granitt er et av de sterkeste og mest varige materialene for gulvflis. Den fine polerte overflaten gir alle hjem et klassisk elegant preg. Samtidig er granitt et godt valg for ytre fasade, og for steder der slitestyrke og enkelt vedlikehold er viktige, for eksempel kjøkkenbenker eller gulv i sterkt trafikkerte fellesrom.


Gulvfliser av marmor


Naturlige gulvfliser av marmor er tilgjengelige med slipt, antikk og polert overflate. Mens slipte og polerte marmorsteinsfliser kanskje passer best med moderne interiørdesignløsninger, utfyller marmorflater med antikk finish mer tradisjonelle rom på en ideell måte. Et variert utvalg av farge og finish gjør det mulig å finne egnede marmorfliser for alle typer rom. Og med rett pleie er steinflisene svært varige, samtidig som de er enkle å vedlikeholde.


Kalkstein


Kalkstein har i lang tid vært brukt som gulvbelegning både i mer tradisjonelle og moderne interiørdesignløsninger, ettersom det ser bra ut og er enkelt å vedlikeholde. Vi har i vår kalksteinskolleksjon valgt ut nettopp slike steinfliser som er best egnet for våre kunders behov. Hovedutvalget av farger varierer fra hvitt til gyllenbrunt.


Skifer


Skifer kan legges i alle rom i hjemmet, men er særlig egnet på kjøkken og bad. Skifer er ikke bare en sterk og varig stein, men er også tilgjengelig i ulike farge- og finishvarianter for å passe med ulike stiler. Den jevne fargen på svart skifer (Black Slate) er takket være sin rike tekstur og varierte fargetoner bedre egnet enn for eksempel Oyster og Rustic skifer til mer rustikke og tradisjonelle interiørdesignløsninger.

Skifter kan også brukes i fellesrom.